Cu ce lecții de viață s-a ales Ryan Reynolds din „Deadpool”: „nevoia e mama invenției”

de: Iulia Kelt
21 03. 2022

Ryan Reynolds a declarat, de curând, că franciza „Deadpool” i-a dat o serie de lecții prețioase despre viață, însă și în ceea ce privește cariera sa.

Actorul a povestit, într-un interviu recent, că „Deadpool” l-a învățat să prețuiască povestea dintr-un film, în detrimentul banilor și a timpului.

Reynolds și-a început cariera cinematografică în anii ’90, dar și-a câștigat faima mondială în comedia „National Lampoon’s Van Wilder”. Cu toate astea, Reynolds a atins apogeul succesului odată cu distribuirea sa în rolul lui Wade Wilson, în pelicula „Deadpool”.

După ce Reynolds a apărut în rolul lui Wade Wilson în „X-Men Origins: Wolverine” iar fanii au început să ceară un film de sine stătător, Fox a pavat drumul pentru „Deadpool”, în 2014, cu un scenariu scris de Rhett Reese și Paul Wernick (echipa care a scris, de asemenea, și pentru „Zombieland”). Regizat de Tim Miller, „Deadpool” i-a avut în distribuția sa, de asemenea, pe Morena Baccarin, Ed Skrein și T.J. Miller. Filmul a fost un succes de box office, în ciuda unui buget redus și a unui marketing ieșit din sferele obișnuitului.

Ce a învățat Ryan Reynolds din „Deadpool”

Săptămâna trecută, într-un interviu ce s-a axat pe campania de marketing din spatele „Deadpool”, Ryan Reynolds a vorbit despre ceea ce a învățat din acest film.

„Am avut parte, într-adevăr, de un curs intensiv despre valoarea marketingului și a unei povești bine scrie, în acest context, cu ajutorul Deadpool. Deadpool m-a învățat că necesitatea este mama invenției. Filmul nu a avut niciodată un buget foarte mare, dar s-a descurcat”, a declarat celebrul actor.

Între timp, Ryan Reynolds nu a stat degeaba. El a jucat în două producții Netflix de succes. „Red Notice” (cu Gal Gadot și Dwayne „The Rock” Johnson) și „The Adam Project” (cu Mark Ruffalo, Zoe Saldana și Jennifer Gardner) au ajuns rapid în topurile vizualizărilor din întreaga lume.